Tenhle recept na mě vyškemral člen štábu, který k nám před nějakým tím pátkem přijel natáčet šot do ČéTé. Martin, jak jsem mu okamžitě začala říkat, ačkoli se tak nejmenuje, je člověk, který umí zanechat dojem, který trvá. Vsadím se, že už jste určitě někoho takového potkali.. Člověk, který přijde s úmyslem chovat se profesionálně a distingovaně a po ani ne půlhodině vtažen do děje, rozkvete v čarokrásnou bláznivou rostlinu. Už jsem viděla hodně šílených lidí, sebe nepočítaje, ale tohle je opravdu extraliga. Praze závidím, že ho tam má, tam nemůže být nikdy nuda.. Pokud jste zvědaví na výsledek našeho bláznivého natáčení, výsledek bude on air 17.9. 21:00 čt 1. Díky celému týmu a Ivance jsme si to skvěle užili, tak snad to bude na výsledku znát.
Teď k zálivce, je jednoduchá a rychlá, používá se na mírně vlhké vlasy, po předchozím protřepání. Vmasírujte až k hlavě, pak spláchněte, následně nepoužívejte žádný šampon. Opakujte 2x do týdne.
Přeceďte přes jemné sítko nebo plátýnko.
Přidejte éterický olej a konzervant. Množství konzervantu závisí na váze výsledného produktu. Na 10g zálivky bude 1 kapka.
Skladujte v lahvi se špuntem. Obsahuje konzervant, takže zálivka vydrží déle, ale ne věčně. Spotřebujte do 6ti týdnů, pak si udělejte zálivku čerstvou.
Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody, budete je milovat!
Teď k zálivce, je jednoduchá a rychlá, používá se na mírně vlhké vlasy, po předchozím protřepání. Vmasírujte až k hlavě, pak spláchněte, následně nepoužívejte žádný šampon. Opakujte 2x do týdne.
Budete potřebovat:
250ml filtrované nebo destilované vody
2 snítky čerstvé rozmarýny nebo 20g sušené (k dostání tady)
1 plnou lžíci jedlé sody (velká výhodná balení k dostání tady)
kalium sorbát - konzervant - 1 kapku na 10g výsledného produktu (k dostání tady)
10 kapek éterického oleje Rozmarýna (k dostání tady)
Než začnete, vydezinfikujte si pracovní plochu, pomůcky a ruce 70% isopropanolem nebo 70% ethanolem. Nechte uschnout.
Rozmarýnu povařte ve vodě a nechte 30 minut louhovat.
Přidejte jedlou sodu a nechte rozpustit.
Skladujte v lahvi se špuntem. Obsahuje konzervant, takže zálivka vydrží déle, ale ne věčně. Spotřebujte do 6ti týdnů, pak si udělejte zálivku čerstvou.
Nemáte nic lepšího na práci? Hlasujte pro home-made.cz na Křišťálové lupě 2014 v kategorii One (wo)man show.
Pár důvodů, proč to udělat:
- je to ztráta času.
- nic z toho nebudete mít.
- dáte mi tím možnost si zajistit hlídání a vyrazit do Prahy a setkat se s lidmi kterým je nad 10 let!
- děláme si to doma sami se stane skutečným termínem technikem a ne jen slovní hříčkou pro uchyláky.
http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/?setSubjects=637
Pár důvodů, proč to udělat:
- je to ztráta času.
- nic z toho nebudete mít.
- dáte mi tím možnost si zajistit hlídání a vyrazit do Prahy a setkat se s lidmi kterým je nad 10 let!
- děláme si to doma sami se stane skutečným termínem technikem a ne jen slovní hříčkou pro uchyláky.
http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/?setSubjects=637
Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody, budete je milovat!
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať ako dlho vydrží produkt bez konzervantu? cca.. ďakujem
OdpovědětVymazatDo 3 dní, ale prosím v lednici
VymazatTento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
OdpovědětVymazata co jineho by mohlo nahradit tenzid KokosglukosidM Děkuji moc :)
OdpovědětVymazat